Lliurament del Premi Nacional de Gastronomia 2019

Vint-i-nou anys de talent, esforç i dedicació es van veure premiats el passat 5 de juny per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.
El reconeixement a un restaurant, Les Cols i a la seva precursora, la xef i propietària, Fina Puigdevall amb el Premi Nacional de Gastronomia 2019. Enmig d’aquests quasi 30 anys, la petjada de moltes persones que han contribuït amb el seu esforç al projecte i l’ànima d’un territori, la Garrotxa, que ha estat i és la música de fons de Les Cols Restaurant.

Aquest no és el primer reconeixement, ni segurament l’últim, a un projecte vital i professional que ha aconseguit posar en el mapa a Olot i a una manera d’entendre la cuina convertint-la en una experiència mística, poètica i enriquidora que li ha valgut dues estrelles Michelin.

Aquest és un premi coral perquè només amb l’esforç i la il·lusió de tot un equip s’aconsegueixen fites com aquesta i és, també, un premi a un somni que va començar l’any 1990 i que encara continua.

Moltes gràcies a tots els que l’heu fet possible!Posa’t en contacte amb nosaltres per visitar els espais, i junts somiar en una atmosfera única i personalitzada.

He llegit i accepto la política de privacitat.

D’acord amb la Llei de Protecció de Dades, l’informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, propietat de Les Cols Restaurant, S.L., amb domicili a la Ctra. de La Canya, s/n (17800 Olot), per tal de poder-li oferir informació sobre els nostres serveis. L’informem també del seu dret d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.

 

Contáctanos para visitar los espacios y soñar juntos en un ambiente único y personalizado.

He leído y acepto la política de privacidad.

De acuerdo con la Ley de Protección de Datos, le informamos de que sus datos se incluirán en un fichero, propiedad de Les Cols Restaurant, S.L., con domicilio en Ctra. de La Canya, s/n (17800 Olot), para poder ofrecerle información sobre nuestros servicios. Le informamos también de su derecho de acceso, oposición, rectificación y cancelación de sus datos personales.

 

 

Nous vous prions de nous joindre pour visiter les différents espaces et rêver ensemble à une ambiance unique et personnalisée.

J'ai lu et accepté la politique de confidentialité.

Conformément à la loi espagnole relative à la protection des données, nous vous informons que vos données sont stockées dans un fichier appartenant à Les Cols Restaurant S.L., sis Carretera de La Canya, s/n (17800 Olot), afin de pouvoir vous fournir des informations concernant nos services. Nous vous informons également de votre droit d’accès à vos données personnelles, de rectification et d’effacement de celles-ci ainsi que d’opposition à leur traitement.

 

 

Contact us to visit our different spaces and to start dreaming together about a unique and customized atmosphere for your wedding.

I have read and I accept the privacy policy.

In accordance with the Law on Personal Data Protection, we inform you that your data will be included in a file, property of Les Cols Restaurant, S.L, with registered address at Ctra. de La Canya, s/n (17800 Olot), to be able to offer you information about our services. We also inform you of your rights of access, opposition, amendment and cancellation of your personal data.