La prestigiosa marca Veuve Clicquot visita Les Cols

Aquest dijous s’ha presentat el nou xampany ‘La Grande Dame 2008’ de Veuve Clicquot a Les Cols Restaurant

Tot va començar l’any passat quan les xefs Pepa Muñoz, Macarena de Castro i Begoña Rodrigo van engegar el projecte ‘Atelier de Grandes Damas’, una iniciativa que té com a objectiu ser font d’inspiració per tal d’impulsar el talent i el lideratge femení, tal com va fer Madame Clicquot al segle XIX a la Maison de Champagne.
A aquesta nova iniciativa s’hi sumaven aquest anys tres dones més: la xef Lucía Freitas, l’artista i dissenyadora de vaixelles Andrea Zarraluqui i la xef olotina Fina Puigdevall.
Aquestes sis ‘grans dames’ es van reunir el maig d’aquest any precisament en aquesta emblemàtica finca ubicada a la ciutat francesa de Reims per segellar el pacte.

Una de les primeres accions d’aquest pacte ha estat la presentació en exclusiva del nou xampany vintage ‘La Grande Dame 2008’ de Veuve Clicquot a Les Cols Restaurant on Fina Puigdevall, que compta amb dues estrelles Michelin i recentment ha rebut el Premi Nacional de Gastronomia 2019 atorgat per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, ha fet d’amfitriona d’un esdeveniment que ha comptat amb la presència de Pierre Casenave, enòleg de la Masion de Champagne.

‘La Grande Dame 2008’ és una exclusiva combinació de sis dels vuit ‘Grands Crus’ de Veuve Clicquot: un 92% de Pinot Noir procedent d’Aÿ, Ambonnay, Bouzy, Verzy i Verzenay i l’altre 8% Chardonnay de Le-Mesnil-sur-Oger.

 

 Posa’t en contacte amb nosaltres per visitar els espais, i junts somiar en una atmosfera única i personalitzada.

He llegit i accepto la política de privacitat.

D’acord amb la Llei de Protecció de Dades, l’informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, propietat de Les Cols Restaurant, S.L., amb domicili a la Ctra. de La Canya, s/n (17800 Olot), per tal de poder-li oferir informació sobre els nostres serveis. L’informem també del seu dret d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.

 

Contáctanos para visitar los espacios y soñar juntos en un ambiente único y personalizado.

He leído y acepto la política de privacidad.

De acuerdo con la Ley de Protección de Datos, le informamos de que sus datos se incluirán en un fichero, propiedad de Les Cols Restaurant, S.L., con domicilio en Ctra. de La Canya, s/n (17800 Olot), para poder ofrecerle información sobre nuestros servicios. Le informamos también de su derecho de acceso, oposición, rectificación y cancelación de sus datos personales.

 

 

Nous vous prions de nous joindre pour visiter les différents espaces et rêver ensemble à une ambiance unique et personnalisée.

J'ai lu et accepté la politique de confidentialité.

Conformément à la loi espagnole relative à la protection des données, nous vous informons que vos données sont stockées dans un fichier appartenant à Les Cols Restaurant S.L., sis Carretera de La Canya, s/n (17800 Olot), afin de pouvoir vous fournir des informations concernant nos services. Nous vous informons également de votre droit d’accès à vos données personnelles, de rectification et d’effacement de celles-ci ainsi que d’opposition à leur traitement.

 

 

Contact us to visit our different spaces and to start dreaming together about a unique and customized atmosphere for your wedding.

I have read and I accept the privacy policy.

In accordance with the Law on Personal Data Protection, we inform you that your data will be included in a file, property of Les Cols Restaurant, S.L, with registered address at Ctra. de La Canya, s/n (17800 Olot), to be able to offer you information about our services. We also inform you of your rights of access, opposition, amendment and cancellation of your personal data.