I+D i Hort

Visita l’I+D i l’hort de Les Cols Restaurant

la terra, l’aigua, l’essencialitat dels aliments primaris

Les Cols restaurant us proposa una visita a l’hort situat a la Vall de Bianya -la Garrotxa-, sota Casa Horitzó, on s’hi emplaça, també, l’I+D de Les Cols restaurant. Aquest equipament és obra de RCR Arquitectes.

 

Visites a concertar en fer la reserva al restaurant.

I+D i Hort de les Cols Restaurant. Proximitat, sostenibilitat i qualitat.

A Les Cols sempre hem treballat amb el producte de l’entorn, radicalment i des de la proximitat més sincera. Productors i elaboradors han aportat al restaurant el que naixia pocs metres enllà.

 

Des dels inicis hem treballat l’hort i el galliner del restaurant, que es pot veure des de les taules del menjador. Ens agrada aquesta mirada contemplativa al nostre hort i al galliner, als productes que ens ofereix i que evoca l’estima a la terra, la cuina sostenible, l’aliment no viatjat. La degustació del producte en la seva pròpia atmòsfera dota aquest d’una rellevància inaudita.

 

Amb els anys aquest petit hort i galliner no ha estat suficient per abastir les necessitats del restaurant. Malgrat això, sempre hem volgut ser fidels al producte proper i tenir cura de tot el seu procès de creixement i elaboració. D’aquí que es va plantejar la necessitat de tenir camps on conrear llavors autòctones de la comarca (fajol, blat de moro, …), de disposar d’un hort de més amplies dimensions i d’un galliner amb més capacitat.

 

Tot aquest projecte s’emplaça als camps de l’I+D Casa Horitzó de la Vall de Bianya, a pocs minuts del restaurant, al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa i està dirigit per un enginyer agrònom del nostre equip. 

 

La manera de treballar l’hort és important per a nosaltres; és una extensió de la filosofia del restaurant. A més, possibilita el compostatge tot tancant el cercle de l’aliment.

 

El projecte ha esdevingut una zona de treball, innovació, recerca i creativitat per a l’equip de Les Cols restaurant.

Posa’t en contacte amb nosaltres per visitar els espais, i junts somiar en una atmosfera única i personalitzada.

  He llegit i accepto la política de privacitat.

  D’acord amb la Llei de Protecció de Dades, l’informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, propietat de Les Cols Restaurant, S.L., amb domicili a la Ctra. de La Canya, s/n (17800 Olot), per tal de poder-li oferir informació sobre els nostres serveis. L’informem també del seu dret d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.

   

  Contáctanos para visitar los espacios y soñar juntos en un ambiente único y personalizado.

   He leído y acepto la política de privacidad.

   De acuerdo con la Ley de Protección de Datos, le informamos de que sus datos se incluirán en un fichero, propiedad de Les Cols Restaurant, S.L., con domicilio en Ctra. de La Canya, s/n (17800 Olot), para poder ofrecerle información sobre nuestros servicios. Le informamos también de su derecho de acceso, oposición, rectificación y cancelación de sus datos personales.

    

    

   Nous vous prions de nous joindre pour visiter les différents espaces et rêver ensemble à une ambiance unique et personnalisée.

    J'ai lu et accepté la politique de confidentialité.

    Conformément à la loi espagnole relative à la protection des données, nous vous informons que vos données sont stockées dans un fichier appartenant à Les Cols Restaurant S.L., sis Carretera de La Canya, s/n (17800 Olot), afin de pouvoir vous fournir des informations concernant nos services. Nous vous informons également de votre droit d’accès à vos données personnelles, de rectification et d’effacement de celles-ci ainsi que d’opposition à leur traitement.

     

     

    Contact us to visit our different spaces and to start dreaming together about a unique and customized atmosphere for your wedding.

     I have read and I accept the privacy policy.

     In accordance with the Law on Personal Data Protection, we inform you that your data will be included in a file, property of Les Cols Restaurant, S.L, with registered address at Ctra. de La Canya, s/n (17800 Olot), to be able to offer you information about our services. We also inform you of your rights of access, opposition, amendment and cancellation of your personal data.