CASAMENTS       CELEBRACIONS      EMPRESES       CÀTERING

Empreses

Evocar el futur. On les imatges virtuals i les imatges reals es confonen. Sorgeix d’aquest lloc, però les respostes són universals. Respostes contemporànies i sostenibles.

Esdeveniments culturals, científics o socials en un espai projectat per RCR arquitectes, premi Pritzker d’Arquitectura 2017. Presentacions, conferències i tot tipus d’esdeveniments professionals que s’adeqüen a les necessitats per a la producció d’una trobada d’empresa única. Tot plegat acompanyat d’una proposta de menú especial per a la reunió amb socis i companys de negoci.

Espais

Carpa

Espai per a celebracions.

Evocar la vida a l’aire lliure. Asseure’s sota el cel per menjar, envoltats d’aire, d’arbres, de visuals, sense perdre el misteri que guarda el recinte, de formar part d’un lloc, el mas Les Cols.

 

Evocar l’essencialitat. Evocar el futur. Evocar el temps. Apreciar el transcurs de les hores, el sol, els núvols, la pluja, la foscor, la lluna. Tornar a sentir aspectes de la natura que es donaven per oblidats.

Restaurant

La intimitat d’un paisatge. El cicle immutable de les estacions…

Tot aquest entorn ha de fer possible una cuina de l’estacionalitat i del paisatge rural de la Garrotxa; sòbria però essencial; austera i humil però intuitiva, íntima i autèntica. Una cuina que ha d’aconseguir ser el reflex de la nostra manera de ser.

 

Des d’aquí però amb la capacitat d’obrir-nos al món, amb l’aspiració d’assolir l’universal a través de l’espai d’allò tan íntim. L’esplendor de la natura. La plenitud de la vida.

Tossols

Gaudir de la natura a la vora del riu.

El riu Fluvià, al seu pas per Olot, en plena zona volcànica de la Garrotxa, flueix: la riera l’acompanya i els rierols desemboquen.

 

Fluir des de la plantació de plataners, acompanyar la riera, amb els seus vigorosos pollancres, i desembocar des de la vessant són els motius que decideixen la voluntat de ser del pavelló.

Sol·licita informació

en el següent formulari

He llegit i accepto la política de privacitat.

D’acord amb la Llei de Protecció de Dades, l’informem que les seves dades seran incloses en un fitxer, propietat de Les Cols Restaurant, S.L., amb domicili a la Ctra. de La Canya, s/n (17800 Olot), per tal de poder-li oferir informació sobre els nostres serveis. L’informem també del seu dret d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.