Trobada Gastronòmica CETT

El passat 12 de març es va donar el tret de sortida de la dotzena edició de la Trobada Gastronòmica, organitzada per l’Escola Tècnica Professional del CETT-UB, un esdeveniment molt rellevant de l’agenda del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB que cada any reuneix a estrelles i celebritats del sector gastronòmic. Una edició d’especial importància pel Campus CETT-UB, ja que es commemora el 25è aniversari de la formació de cuina i, alhora, es celebra també la primera promoció del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques. Fina Puigdevall va estar acompanyada d’amics de la casa que any rere any han anat donant suport al CETT, reunint així a un total de 37 estrelles Michelin.

Una jornada de tres dies en els que es celebren diverses activitats i ponències que permeten apropar la gastronomia als alumnes del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques i als alumnes de Cicles Formatius. Aquest esdeveniment permet que l’alumnat tingui un contacte directe amb els professionals i experts del sector i els vincula a la realitat de la gastronomia professional en un entorn pedagògic i dinàmic.

Amb un programa d’activitats d’allò més complet, aquests experts, estrelles del sector gastronòmic, s’apropen als alumnes mitjançant ponències, demostracions, tast de vins i productes gourmet, juntament amb tallers pràctics.