Presentació del calendari ESCLAT 2017

Els cuiners i cuineres catalans s’han solidaritzat amb l’Associació Esclat, que treballa en favor de les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies, formant part del calendari solidari 2017 de l’entitat, que l’any vinent celebra el seu 40è aniversari.  Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan i Jordi Roca, Sergi i Xavier Torres, Nandu Jubany, Paco Pérez, Raül Balam, Albert Adrià, Fina Puigdevall, Carles Abellán, Martín Berasategui, Marc Gascons i Carles Gaig s’han sumat al projecte i han obert les cuines dels seus restaurants per divulgar la importància de l’alimentació saludable en les persones amb discapacitat.

A la presentació del projecte els xefs han compartit protagonisme amb persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars: l’Araceli, el Bilel, el Dimas, el Toni, la Carla, la Isabella, l’Alejandro, l’Iñaki, la Laia, la Teresa, l’Amine i la Nausica, tots ells usuaris dels diferents centres de l’Associació Esclat, s’han fotografiat al seu costat.

El Calendari Solidari 2017 ja està a la venda des d’aquest dilluns 26 de setembre i es pot trobar en els centres d’El Corte Inglés de Barcelona (Portal de l’Àngel, Diagonal, Francesc Macià i Plaça Catalunya) i en els diferents centres de l’associació.

Esclat va néixer el 1977 impulsada per un grup de famílies amb fills afectats amb paràlisi cerebral, amb l’objectiu de crear un centre per atendre les necessitats educatives i d’assistència terapèutica dels seus fills. L’associació ofereix diferents serveis d’atenció i suport a les persones amb pluridiscapacitat i a les seves famílies. Podeu trobar més informació al seu web, associacioesclat.com.

Fotos de la presentació del #CalendariEsclat2017 al Roca Barcelona Gallery